Петко Ангелов, 22-годишният наследник на компания, която се занимава край Пловдив

...
Петко Ангелов, 22-годишният наследник на компания, която се занимава край Пловдив
Коментари Харесай

Богаташкото синче от тежкото ПТП до моста на Герджика пак мина между капките

Петко Ангелов, 22-годишният правоприемник на компания, която се занимава край Пловдив с произвеждане на млечни артикули, няма да бъде съден нито за новото, нито за остарялото си нарушаване. Преди дни младият баровец катастрофира с мощното си БМВ Х4 и вкара в болница няколко души. Те за благополучие се разминаха без съществени пострадвания. Инцидентът стана при всеобщо меле, което сътвори Петко Ангелов. Той злополука с три коли, откакто с лудо шофиране по пловдивския бул. " Руски “ решил внезапно да завие наляво.

Помел при маневрата мерцедес, влезнал в насрещното и се нацелил в различен автомобил. Водачът на последната кола и две пътнички бяха откарани в лечебно заведение без съществени контузии. Заради това, че няма тежко ранени или жертви, нарушаването е отработено по административен ред и няма да се води дело, нито път младокът ще бъде измамен под правосъдна отговорност. Преди година синът на боса на компанията - Никола Ангелов, пък се прочу с друга издънка. Жена се оплака в полицията, че Пето я е удрял и блъскал. Разправията станала, когато пловдивчанката подала сигнал с клаксон, защото Ангелов запушил пътя и си бъбрел с различен водач.

Ангелов не се отдръпнал след сигнала, а направил непристоен жест с ръка, почнал да наскърбява и ругае. Жената тогава твърдеше, че младият мъж я е блъснал. Въпреки че е подала тъжба в полицията и ченгетата започнаха инспекция, е било установено, че дамата е преувеличила и украсила думите си и физическа кавга не е имало. Заради това инспекцията против Ангелов-младши била прекъсната и той продължава щастливо и лудо да препуска с мощната кола на татко си по пловдивските улици, твърди " Блиц ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР